• info@mandulavirag.hu
  • +36 72 215 781
  • 7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1

„Amíg gyerekek vagyunk, legfontosabb dolgunk a játék és
önfeledten élvezni annak minden pillanatát.
Nekem felnőttként is megadatik ez az érzés,
mert kosárlabdázó vagyok.
Ez a sport tanított meg a kitartásra,
csapatjátékra, önzetlenségre – az életre.
Az hiszem, ettől a könyvtől a gyerekek kedvet kaphatnak,
hogy kosárlabdát ragadjanak és JÁTSSZANAK.”

Dénesné Fegyverneky Zsófia 134-szeres magyar felnőtt
válogatott kosárlabdázó: A könyvhöz megvásárolható
egy munkafüzet is fejtörőkkel, színezőkkel, matricákkal.

previous arrow
next arrow
Slider

10% árengedmény a saját kiadású könyveinkre! A Virágmandula Kft. könyveire online vásárlás esetén 10% kedvezményt adunk.

A Sine Symposium Könyvkereskedés 2010 májusában alakult Pécsett, könyvesbolti forgalomban nem kapható kiadványok országos értékesítése céljából.
Az alapításhoz az indíttatást több tényező adta: Pécsett és Baranyában (mint ahogy az ország más megyéjében is) számos olyan civil szervezet, kutató- ill. szakmai műhely stb. működik, amelyek tevékenységükkel összefüggésben – járulékosan illetve nem fő profilként – könyvkiadással is foglalkoznak. A főtevékenységként nem könyvkiadással foglalkozó szervezetek, egyesületek, alapítványok jó része azonban többnyire kiszorul az országban általánossá vált bizományosi értékesítési rendszerből, részben annak adminisztrációs követelményei miatt, részben azért, mert a már-már általánossá váló 40-50% vagy ennél is magasabb nagykereskedelmi árrések mellett a kis példányszámban megjelent (s gyakran saját forrásból finanszírozott) kiadványok önköltségi megtérülése sem biztosított számukra. Másrészt több helyütt a komoly szakmai (kutató)munka szervezése, gyakorlata nem hagy időt az eredmények, a megszületett kiadványok „menedzselésére”, így azok híre csak részben vagy egyáltalán nem jut el az érdeklődőkhöz, a célközönséghez.

A Sine Symposium legfőbb feladatának tekinti, hogy lehetőségeihez és eszközeihez mérten segítse, támogassa a Pécs-Baranyában folyó (különféle és szerteágazó) kutatómunkát és az ennek nyomán publikált, de könyvesbolti forgalomba nem kerülő kiadványokat a nagyközönség számára is elérhetővé tegye. A kiadványok iránt érdeklődők az ország bármely területéről (vagy akár külföldről is) egyszerűen, néhány kattintással megrendelhetik az eddig nehezen vagy körülményesen hozzáférhető kiadványokat. Ezen kívül a Sine Symposium közvetlen megkeresésekkel (könyvtárak, iskolák, szakmai szervezetek, intézmények) igyekszik felhívni a kiadványokra az érintettek figyelmét, s népszerűsíteni (ismertebbé tenni) a gyakran néhány fős szakmai műhelyekben folyó kutatómunkát.

munkatársunk

Dajkó-Ráncsik Nikoletta

könyvkereskedelem

Mobil: +36 72 215 781
Mail: rendeles@mandulavirag.hu

Rendelési információk

A könyvek megrendelésénél minden esetben számlát állítunk ki, amelyet a megrendelt könyvekkel együtt juttatunk el a Megrendelőhöz.

A Megrendelők kétféle átvételi mód között választhatnak: személyes átvétel vagy kézbesítés.

1.) Személyes átvétel:
A megrendelt könyvek személyesen átvehetők a Kronosz Kiadó könyvesboltjában, Pécsett, a Kóczián Sándor utca 1.-ben (nyitvatartás: H-P.: 9.00-17.00) legkésőbb a megrendelést követő 3. munkanaptól.
Személyes átvétel esetén a megrendelés ellenértékét készpénzben egyenlítheti ki, értelemszerűen postai és csomagolási költséget ez esetben nem számolunk fel.

Személyes átvétel esetén lehetőség van bankártyás fizetésre is.

2.) Kézbesítés:
A megrendeléseket postai úton teljesítjük.
Háromféle fizetési mód közül választhat:

a) Postai utánvétel
Amennyiben a megrendelőlapon postai utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés postaköltséggel és utánvéti díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.
Felhívjuk tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy az utánvételes feladás díja a normál postai levél- ill. csomagfeladás díjánál jóval magasabb, annak kb. kétszerese.

b.) Átutalás
Intézményi vásárlás
Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetén átutalással történő fizetés kérhető. Átutalásos fizetési mód esetén a fizetési határidő minden esetben a számla kiállításától számított 8 nap. Átutalásos fizetési mód esetén utánvéti díj nincs, a postaköltséget pedig a megrendelt kiadványok árával egyidejűleg, ugyanazon tranzakció keretében fizeti ki a Megrendelő.

Egyéni megrendelők – Proforma számla
Egyéni megrendelők (magánszemélyek) az utánvétel helyett választhatják az átutalásos fizetési módot. Ebben az esetben a Megrendelőnek elektronikus úton ún. proforma vagy díjbekérő számlát küldünk, mely tartalmazza a rendelés kiegyenlítéséhez szükséges összes információt. A díjbekérő számlát 8 napon belül kell teljesítenie. A pénzügyi teljesítést követően 5 napon belül postára adjuk a megrendelt kiadványokat a Megrendelő nevére kiállított számlával együtt, mely már pénzügyi teljesítést nem igényel.
E fizetési mód legfőbb előnye, hogy nem számítunk fel utánvételi díjat, a postaköltség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően a megrendelt kiadványok súlya szerint­ alakul.
A megrendeléseket igyekszünk azonnal teljesíteni, de a megrendelt kiadványokat a megrendelés megérkezésétől számított legfeljebb 3 munkanapon belül postára adjuk.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem tudja teljesíteni.

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

Az Ön által megrendelt könyvekre a Kronosz Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég a könyvet a számlával együtt címünkre visszaküldenie. Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, jelezze azt a Kronosz Kiadó elérhetőségein.

Postai megrendelés és online Rendelés esetén csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).
A Kiadó birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább.

kapcsolat
+36 72 215 781

7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1