• info@mandulavirag.hu
  • +36 72 215 781
  • 7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1
Slider

10% árengedmény a saját kiadású könyveinkre! Az Institutio Kiadó könyveire online vásárlás esetén 10% kedvezményt adunk.

institutio© Könyvkiadó

Az Institutio Könyvkiadó egy értékelvű szakkönyvkiadó.
Sok témában szeretnénk könyvet megjelentetni, ezek közül néhány már előkészületben is van.

Tervezett és már élő kategóriák:

  • angolszász nyelvterületen megjelent üzleti sikerkönyvek,
  • sport, szabadidő,
  • bölcsészet, nyelvészet,
  •  közgazdaságtan,
  • biológia, életvitel,
  • természettudományok.

Kategóriák

Kiemelt Ajánlatunk

Ivan Misner, Ph.D., Stewart Emery, L.H.D., Rick Sapio, Avidor András – Ki van a szobádban?

3,000 Ft

Hogyan teheted a lehető legjobbá az életedet?
Könyvészeti adatok
…………………………………………………………………………………………………………………………
ISBN 9789634670421
Megjelenés: 2019
Nyelv: magyar
Terjedelem: 110 oldal
Méret: 148×210 mm
Kötésmód: kartonált, ragasztókötött
Bolti ár: 3000 Ft
Kiadó: Institutio

Ismertető
…………………………………………………………………………………………………………………………
Olyan életet élsz, amilyet megálmodtál magadnak?
Sokszor túlterheltnek érzed magad, esetleg nem vagy elég hatékony?
Úgy érzed, nem vagy teljes mértékben elégedett azokkal az emberekkel, akik körülvesznek?
Gondot okoz, hogy elérd az egyes életcéljaidat?

Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, még nincs ok az aggodalomra, van remény!

Tudod, az életed minősége az életedben jelen lévő emberektől függ.

A KÖNYVBEN OLVASHATÓ EGYSZERŰ DE MEGRÁZÓ EREJŰ GONDOLATOK ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATHATJÁK AZ ÉLETEDET.

A Ki van a szobádban? megismertet azzal az elképzeléssel, hogy az életed olyan, mint egy szoba; egy szoba, ahova bárki, aki belép, az ott is marad örökre.
Bár ez a gondolat félelmetesnek tűnik, a könyv megadja azokat az eszközöket és gyakorlatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy irányítsd a szobádat, és azt az életet élhesd, amelyre mindig is vágytál.
A kötet szakértők bevonásával készült, akik leírják, hogy az emberek olyan emlékeket hagynak maguk után benned, amelyek nem törölhetők, de kezelhetők. Úgy tudod kezelni őket, hogy meghatározod, mi az, ami igazán fontos számodra, s aztán meg tudod határozni, kinek a társaságában és hogyan töltsd el az idődet. Mostantól ne úgy élj, ahogy mások elvárják tőled!
Alakítsd életed azáltal, hogy átveszed az irányítást a szobád felett. Úgy élj, ahogy eltervezted!

Készleten

Leírás

MEGJELENÉS 2019. 03. 18.

Rendelési információk

A könyvek megrendelésénél minden esetben számlát állítunk ki, amelyet a megrendelt könyvekkel együtt juttatunk el a Megrendelőhöz.

A Megrendelők kétféle átvételi mód között választhatnak: személyes átvétel vagy kézbesítés.

1.) Személyes átvétel:
A megrendelt könyvek személyesen átvehetők a Mandulavirág Könyvesboltban, Pécsett, a Kóczián Sándor utca 1.-ben (nyitvatartás: H-P.: 8.00-17.00) legkésőbb a megrendelést követő 3. munkanaptól.
Személyes átvétel esetén a megrendelés ellenértékét készpénzben egyenlítheti ki, értelemszerűen postai és csomagolási költséget ez esetben nem számolunk fel.

Személyes átvétel esetén lehetőség van bankártyás fizetésre is.

2.) Kézbesítés:
A megrendeléseket postai úton teljesítjük.
Háromféle fizetési mód közül választhat:

a) Postai utánvétel
Amennyiben a megrendelőlapon postai utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés postaköltséggel és utánvéti díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.
Felhívjuk tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy az utánvételes feladás díja a normál postai levél- ill. csomagfeladás díjánál jóval magasabb, annak kb. kétszerese.

b.) Átutalás
Intézményi vásárlás
Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetén átutalással történő fizetés kérhető. Átutalásos fizetési mód esetén a fizetési határidő minden esetben a számla kiállításától számított 8 nap. Átutalásos fizetési mód esetén utánvéti díj nincs, a postaköltséget pedig a megrendelt kiadványok árával egyidejűleg, ugyanazon tranzakció keretében fizeti ki a Megrendelő.

Egyéni megrendelők – Proforma számla
Egyéni megrendelők (magánszemélyek) az utánvétel helyett választhatják az átutalásos fizetési módot. Ebben az esetben a Megrendelőnek elektronikus úton ún. proforma vagy díjbekérő számlát küldünk, mely tartalmazza a rendelés kiegyenlítéséhez szükséges összes információt. A díjbekérő számlát 8 napon belül kell teljesítenie. A pénzügyi teljesítést követően 5 napon belül postára adjuk a megrendelt kiadványokat a Megrendelő nevére kiállított számlával együtt, mely már pénzügyi teljesítést nem igényel.
E fizetési mód legfőbb előnye, hogy nem számítunk fel utánvételi díjat, a postaköltség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően a megrendelt kiadványok súlya szerint­ alakul.
A megrendeléseket igyekszünk azonnal teljesíteni, de a megrendelt kiadványokat a megrendelés megérkezésétől számított legfeljebb 3 munkanapon belül postára adjuk.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem tudja teljesíteni.

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

Az Ön által megrendelt könyvekre a Kronosz Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég a könyvet a számlával együtt címünkre visszaküldenie. Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, jelezze azt a Kronosz Kiadó elérhetőségein.

Postai megrendelés és online Rendelés esetén csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).
A Kiadó birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább.

Dajkó-Ráncsik Nikoletta

könyvkereskedelem

Mobil: +36 72 215 781
Mail: rendeles@mandulavirag.hu

kapcsolat
+36 72 215 781

7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1